به گزارش خبرنگار مهر، علی شیرزادی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان در سنندج اظهار داشت: در استان کردستان 273 مدرسه وجود دارد که از لحاظ امنیت و گرمایش 70 درصد آنها از شرایط مناسبی برخور هستند و به صورت کامل استاندارد شده اند.
وی بیان کرد: 30 درصد از مدارس استان از سیستم رادیاتوری برای گرمایش استفاده می کنند و در هیچکدام از مدارس استان کردستان در مقاطع مختلف از وسائل گرمایشی چکه ای استفاده نمی شود.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان کردستان با بیان اینکه در مدارس نیاز به تعریف سیستم گرمایش، سرمایشی و امنیتی وجود دارد، افزود: 120 مدرسه استان در دو سال اخیر مقاوم سازی شده است که با تخصیص اعتبارات بیشتر رویکرد مناسب ایمن سازی و هوشمند سازی نیز به درستی اجرا می شود.
شیرزادی اعلام کرد: با تخصیصی مستقیم اعتبارات و بودجه های ایمنی به خود آموزش و پرورش رویکرد ایمن سازی به درستی اجرا می شود و می توان 30 درصد از مدارس رادیاتوری استان را ظرف دو سال آینده به صورت کامل استاندار کرد.
وی ادامه داد: بر اساس پیگیری های صورت گرفته از سوی استان مبلغ یک میلیارد تومان بابت ایمن سازی مدارس به استان کردستان اختصاص پیدا می کند که در ظرف یک هفته آینده 80 درصد این اعتبار تامین و در محل های مورد نظر هزینه می شود.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان کردستان عنوان کرد: تخصیص بخشی از اعتبارات هرچند کوچک به مقاوم سازی و ایمن سازی لازم است چرا که در استان کردستان چندین مدرسه به دلیل نبود ایمنی در دیوارها امکان بروز حادثه در آنها دور از ذهن نیست.
شیرزادی افزود: میزان تخصیص اعتبار در ایمن سازی و تجهیز وسائل ایمنی مدارس 650 میلیون تومان بوده است که در ابتدای سال گذشته چهار میلیارد و 500 تومان آن اختصاص پیدا کرده و در ادامه یک میلیارد و 500 تومان دیگر نیز به تصویب رسیده است.
وی رعایت اصول فنی ساخت در تاسیس مدارس نوساز را لازم دانست و گفت: 12 مدرسه در کنار واحدهای مسکن مهر در استان کردستان ساخته می شود که اختصاص زمین و اسکلت بندی اولیه آن با مسکن و شهرسازی است و ادامه تامین اعتبار و ساخت آن برعهده نوسازی مدارس است.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان کردستان با اشاره به اینکه تغییر کاربری در برخی زمین ها به منظور ارتقاء و احصاء ظرفیت های آموزشی لازم است، یادآور شد: تامین زمین آموزشی در روستاهای حاشیه شهر به دلیل نبود فضا آموزشی و رشد جمعیت در آنها لازم است چرا که در آساوله، نایسر، دوشان، ننله و قشلاق تامین زمین به منظور ساخت مدرسه فراهم شده ولی در روستای گریزه این مهم هنوز تامنی نشده است
شیرزادی در پایان یادآور شد: در سال جاری شاهد ارتقاء رتبه استان از لحاظ جذب اعتبارات آموزشی از رتبه 28 به رتبه پنج کشوری و کسب رتبه برتر تحویل پروژه توسط استان بوده ایم که تلاش برای رسیدن به رتبه های بالاتر همچنان در دستور کار اداره کل نوسازی استان است.
نظر شما